BRAWOLINER® módszer 
 
Egyszerű, gyors és megbízható
 
A BRAWOLINER® „-Feltárás nélküli javítás-” módszere, a csatornák rehabilitációjának rendszere, mely a sérült lefolyók és csatornák javítására fejlesztették ki úgy, hogy a költséges,időigényes és kellemetlenséggel járó csatorna kitakarásokat ne kelljen közben végezni. Amikor a Brawoliner rendszert használja, nincs sérülés az ingatlanban és nincs szükség időigényes csőfektetésekre, vagy helyreállító munkálatokra. Ez a módszer nem csak kellemetlenségektől óvja meg a megrendelőt, de időt, és pénzt is megtakarít.
 
A felújítás során
 
A felújítás közbeni folyamatban, a rugalmas textil bélést speciális gyantával áztatják át, majd nagynyomású levegő vagy víz segítségével behelyezik a javítandó csőbe. A BRAWOLINER® teljes mértékben bélelté teszi a cső belsejét, így megszünteti a meglévő hibákat. A gyanta automatikusan szobahőmérsékleten is kikeményedik, azonban a folyamat jelentősen felgyorsítható amennyiben a bélelt csőbe meleg vízet, vagy gőzt vezetünk át. A megkeményedést követően létrejön egy teljesen új vízzáró réteg a régi csővezetéken belül.
 
A BRAWOLINER® módszer előnyei
 
BRAWOLINER® kimondottan a kis átmérőjű csövek (DN 50-225 mm) rehabilitációjára lett kifejlesztve, melyekben akár több 90° könyök is lehetséges, illetve akár két csőátmérő bővítő toldatot is átívelhet a rugalmas textil bélés. Ez egy különösen hatékony módszer a csatornák rehabilitációjára, számos előnyt kínál:
 
o Gyors felújítás kosz és zaj nélkül
o Lényegesen alacsonyabb költséggel jár, mint a hagyományos feltárásos módszerek
o Több 90°-os könyök és csőátmérőben két változás is probléma nélkül kezelhető
o Összes létező és jövőbeli károsodás kezelése
o Tartóssága több mint 50 év
o Gyökérbehatolással szemben hatékonyabb védelmet ajánl, mint az újonnan telepített csövek
o Visszaállítja vízhatlanságot
 
Ezek az előnyök megállapították, hogy a BRAWOLINER® egy ideális megoldás a házi és kisipari lefolyók és csatornák rehabilitációjára.