BRAWOLINER rehabilitáció
Nagy felújítási igények - Sok teendő van
 
Lakástulajdonosok nagy kihívással néznek szemben, ha a csövek vízzáróságát törvény írja elő, vagy deomestic rendelkezéseket. Bebizonyítani a vízelvezető rendszer állapotát csak minősített tömitési vizsgálattal lehetséges.
 
A legtöbb országban a magán- és ipari vízelvezető rendszer teljes hossza sokkal nagyobb, mint a közcsatornáké. Vizsgálatok szerint a különböző régiókban a legtöbb hazai csőrendszer elöregedet és sérült.
 
 
A problémák
 
Kiszivárgás: Hibás csöveken keresztül szennyvíz kerülhet be a földbe. A szennyező anyagok talajba kerülése illegális,  el kell kerülni a talaj és a talajvíz szennyezettségét.
 
Beszivárgás: Ha tiszta talajvíz és csapadékvíz beszivárog a hibás szennyvíz vezetékeken keresztül a rendszerbe ez jelentős csatornavíz növekedéshez vezet.
 
A jól bevált BRAWOLINER® rendszerrel a rehabilitáció elvégezhető egyszerűen, gyorsan és nagyon költséghatékonyan.
 
 
A BRAWOLINER rehabilitáció
Egyszerű, gyors és megbízható
 
A BRAWOLINER folyamat feltárás- mentes rehabilitációs megoldást nyújt. Földmunkák, feltárások a hibás csöveknél nem szükségesek.
A telepítés előtt a rugalmas BRAWOLINER bélést epoxigyantával impregnáljuk, majd levegő vagy víz nyomása segítségével beillesztjük a hibás csőbe. BRAWOLINER bélések teljesen rátabadnak a csatornacső belső falára és  megszüntetik az összes létező és potenciális tömítetlenségi hibát. Az eredmény egy teljesen új és tömör csö, a régi cső lényegesen jobb statikus tulajdonságokat kap.
Ezzel nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarít.
 
 
 
Az előnyök
 
 
  • Gyors rehabilitáció földmunkák, piszok és zaj nélkül
  • Akár 50% -kal olcsóbb, mint a feltárásos javítás
  • Alkalmas szinte bármilyen károsodás ellen és minden csőanyag           típushoz
  • Tartóssága, több mint 50 év
 
 
 
BRAWOLINER egy ideális megoldás a lakossági és az ipari csövek feújítására.
 
 
 
BRAWOLINER® Maga a minőség
2 x volt IKT teszt győztes
 
Pontosan úgy, mint a jól bevált BRAWOLINER az új XT bélés is megnyerte az IKT termék tesztet normál és extrém körülmények között is. A szerteágazó ellenőrzéseket követően BRAWOLINER® XT minden értékelési kritériumban megkapta a legjobb eredményt (a szerkezet eredményessége a szivárgás és a teherbíró képesség terén).
 
DIBt és a Thames Water jóváhagyta
 
BRAWOLINER® rendszert jóváhagyta a DIBt (German Institute of Civil Engineering) és más érintett nemzetközi szervezetek. Mint a technológia úttörője BRAWOLINER® kapta meg elsőként DIBt jóváhagyását kicsi csatornázási rendszerek rehabilitáló rendszerére 2004-ben, ez a tanúsítvány bizonyítja alkalmasságát és magas minőségét . Továbbá teljesítette a Thames Water beszivárgás elleni tesztet is.